Ruilen en retournering

Bedenktijd van 14 dagen

Bij Woodstock design heb je een bedenktijd van 14 dagen om van je aankoop af te zien. Zonder reden. Vervolgens heb je nog 14 dagen om het artikel retour te sturen.

Uitgebreide productinformatie

Woodstock tracht zo compleet mogelijk te zijn in de beschrijving en fotomateriaal van de vintage items. De afmetingen en evt. beschadigingen worden altijd omschreven en getoond in de productfoto’s.

Wij adviseren je om de beschrijving goed door te lezen en alle productfoto’s te bekijken, voordat je tot aankoop overgaat. Houd er wel rekening mee dat de meeste vintage items lichte gebruikerssporen hebben, omdat ze nu eenmaal gebruikt zijn.

Je retour aanmelden bij de klantenservice

Indien je je bestelling wilt retourneren, dien je contact op te nemen met onze klantenservice via daniel@woodstockdesign.nl.

Je ontvangt vervolgens een e-mail met je retournummer en een instructie voor retournering.

Retouren zonder retournummer nemen wij helaas niet in behandeling.

Het factuurbedrag zal uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product worden teruggestort op uw rekening.

Retouradres

Woodstockdesign.nl

T.a.v. klantenservice

Koolhovenlaan 102

5036TR Tilburg

Nederland

Vermeld s.v.p. je retournummer op de doos.

Creditering van factuurbedrag inclusief verzendkosten

Bij retounering krijg je het volledige factuurbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retourzenden aan Woodstockdesign.nl zijn voor eigen rekening.

WhatsApp Stuur ons een appje
×