Ons verhaal

quote woodstock design

Doen wat je leuk vindt

Dat geldt zeker voor de mensen achter Woodstock design. Wij, Daniël en Yvonne, vinden niets leuker dan het snuffelen naar mooie vintage items. Dit doen we onder meer op brocante markten, in kringloopwinkels en via online marktplaatsen.

Al lang voordat Woodstock design een feit was, gingen we regelmatig op zoek naar leuke vintage spullen. Waarmee we ons eigen huis sfeervol konden aankleden.

Vintage meubels en accessoires herstellen

De vintage items die we vonden, waren soms in perfecte staat. Maar meestal moest er nog behoorlijk wat aan gebeuren. Nieuwe bedrading voor een lamp, een flinke schuurbeurt en een laag verf of zelfs een geheel nieuw houten blad. Wij draaiden onze hand er niet voor om en genoten des te meer van het eindresultaat.

Van hobby naar werk

Met Woodstock design hebben we echt van onze hobby ons werk kunnen maken. We zoeken nog steeds met veel plezier stad en land af om de mooiste vintage pareltjes te vinden.

Onze vintage meubels & accessoires worden altijd grondig schoongemaakt. En, indien nodig, geschuurd of geverfd.

Daniël

Daniël houdt zich bezig met restauraties en upcycling projecten. Door zijn technische achtergrond ben je altijd verzekerd van een vintage meubel dat nog jaren meegaat.

Yvonne

Yvonne fotografeert artikelen, schrijft artikelteksten & plaatst de vintage items in de webshop. Daarnaast beheert ze alle social media-kanalen van Woodstockdesign.nl.

Yvonne is tevens actief met haar eigen webdesign- en tekstbureau De Webontwikkelaar.nl.

Met liefde opgeknapt

Alle Woodstock vintage artikelen worden met liefde opgeknapt en met ouderwets vakmanschap weer mooi gemaakt. Zodat jij er optimaal van kunt genieten in je eigen huis!

WhatsApp Stuur ons een appje